Frequently Asked Questions

Hieronder staat een overzicht van de meest gestelde vragen aan ons. Heb je een vraag, en staat deze er niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje via het formulier hiernaast en wij zullen z.s.m. een antwoord geven.

Wat zijn de verzendkosten bij kersttruikopen.com?

Bij kersttruikopen.com worden alle zendingen binnen Nederland gratis verzonden. Woon je echter in België dan zijn wij genoodzaakt om een kleine vergoeding te rekenen voor het verzenden van jouw pakket. Deze vergoeding bedraagt €2.99

Wat zijn de betaalmogelijkheden??

Bij kersttruikopen.com je op verschillende manieren betalen. De meest gebruikte betaalmethodes zijn: Ideal, Paypal, Creditcard, Bancontact, Sofort en als de voorkeur er naar uit gaat kan er ook betaald worden door middel van een vooraf overgemaakte betaling. Wil je liever achteraf betalen? Ook dit is geen probleem bij kersttruikopen.com. Bij ons kan je tot 14 dagen na het plaatsen van jouw bestelling betalen via Afterpay.

Hoe lang duurt de verzending van mijn bestelling?

Bij kersttruikopen.com hebben wij alle producten op de website op voorraad (tenzij anders aangegeven.) Wij richten er op om alle bestellingen dan ook binnen 24 uur te verzenden. Let wel op dat wij voor de verzending afhankelijk zijn van PostNL.

Het kan dus zo zijn dat uw bestelling een dagje vertraging heeft als het druk is bij PostNL. Wil jij er dus zeker van zijn om jouw kersttrui op tijd binnen te hebben, dan raden wij aan om deze ruim op tijd te bestellen. Tijdens de feestdagen is het érg druk bij postNL en zij staan er om bekend in de decembermaand vertraging te hebben.

Mocht je verder nog vragen hebben over onze levertijd, vul dan gerust het contact formulier in.

Ik wil mijn bestelling retourneren.

Het kan natuurlijk altijd zijn het product wat je gekocht hebt niet bevalt. Retourneren is dan ook geen probleem.
Bij Kersttruikopen.com kan je binnen 14 dagen jouw bestelling retourneren, indien deze aan onze onderstaande retour voorwaarden voldoet:

– De kleding is niet gedragen en/of gewassen.
Helaas hebben wij voorgaande jaren gemerkt dat producten na gebruik retour worden gestuurd. Vanuit een hygiënisch oogpunt zijn wij genoodzaakt deze retouren dan ook te weigeren bij inname. Zodra jouw retour geweigerd wordt stellen wij jou hiervan per e-mail op de hoogte. De zending zal dan aan jou retour worden gestuurd na het voldoen van de verzendkosten van deze verzending.

Let er dan ook goed op dat kleding die retour gestuurd wordt geen: voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren aanwezig zijn.
Natuurlijk mag je het shirt even passen, maar als wij bij retour constateren dat er bijv een penetrante zweetgeur aan zit, dan zal deze geweigerd worden.

Onze overige retoursvoorwaarden zijn:
– Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen. Indien er een kledingstuk is met een gebrek hieraan (Bijv. een gaatje) stel ons dan eerst op de hoogte, en probeer dit niet zelf te repareren.
– Producten die speciaal voor u gemaakt of besteld zijn (maatwerk) kunnen niet geretourneerd worden.
– Bijou en lingerie kan uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
– De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel. (indien aanwezig)
– Het artikel zit in de originele verpakking.
– Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper (Dit is in veel gevallen tussen de €3 en €6). Superfout raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel indien nodig via aangetekende post te doen.
– Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
– Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen aan u terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen. Er zijn een paar producten bij ons die niet geretourneerd kunnen worden.

Om jouw retour zo snel mogelijk te kunnen verwerken willen we wel vragen of je ten alle tijden het retourformulier bij de retour kunt voegen. Download hier het retourformulier!

Ik heb mijn onder nog niet ontvangen.

Heb je vragen over jouw order bij kersttruikopen.com, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Groepskorting

Natuurlijk is het mogelijk bij kersttruikopen.com om groepskorting te krijgen. Vul hiernaast even het formulier in met de modellen, de aantallen en de maten die je wilt bestellen en wij zorgen er voor dat er binnen 24uur een mooie aanbieding in je inbox staat.

Let wel op, wij geven pas groepskorting vanaf 10 stuk.

Neem contact met ons op